Dostava

ISPORUKA ROBE KUPLJENE U INN SPORT ONLINE SHOP-UPored preuzimanja kupljene robe u našim trgovinama koje se nalaze na dostupnim lokacijama, naši proizvodi su dostupni I online ,pa možete brzo I jednostavno doći do njih. Minimalna vrijednost narudžbe je 50, 00 KM.


Nakon potvrđene narudžbe, prodavac će Vas kontaktirati radi potvrde i provjere svih podataka. Obrađivanje narudžbi napravljenih tokom vikenda vrši se u toku naredne sedmice. Nakon telefonske potvrde podataka, rok isporuke je 3 radna dana. Možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 8 – 20h.


Isporuka na adresu se realizira u saradnji sa brzim poštama na teritoriji čitave BiH.

Pošiljke se dostavljaju na adresu u periodu od 8 do 16 sati. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko ne budete na dogovorenoj adresi za isporuku, uobičajena praksa je da Vas se pozove na telefon koji ste ostavili prilikom narudžbe te ugovori novi termin isporuke. Ako i tada ne budete na dogovorenoj adresi, pošiljka će biti vraćena nama. Po povratku pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bismo ustanovili razloge zašto pošiljka nije isporučena i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.  

Hot ponude - ništa ne propustite!!!

Pretplatite se za naše vijesti - ništa ne propustite!